Grönt är skönt…

… tänkte jag på min promenad tidigt imorse.

Och blått ska bli grönt! Maken målar nämligen huset, i detta nu. Och hela dagen igår, och alldeles säkert imorgon också🎨

Mycket av vårt hus är vitt tegel, men resten ska alltså bli grönt. Ni får se i nästa inlägg. Så spännande! (Bara lite rädd att han ska ramla från stegen) 😳 Ändå sitter jag lugnt på trappen till altanen och bloggar och dricker kaffe. Soligt och molnigt om vartannat, precis som livet är. En pytteliten insekt kryper på mitt lår, en som jag inte sett om jag inte stannat upp.

Borde känna mig helt färdig, sov utan tabletter i natt för första gången på … hur länge? Eller sov INTE borde jag skriva. Ändå känner jag mig märkligt lätt. För det är tungt, och tröttande, att ta mediciner också.

Hej dagen, du får ta emot mig som jag är😊Inte perfekt, men vem är det? Det är inte det vi kom hit för att lära oss. Att vara människa, och älska så mycket det bara går. Det räcker till ❤️

Kram!