Halvfullt eller halvtomt?

Några dagar har gått då varken tid eller ork funnits att blogga. Men jag har gjort andra saker. Hittat blåbär med minstingen t ex:

Och en annan dag åkte hon och jag till stan ensamma. Hon hittade ganska mycket hon önskade sig, för hon fyller snart år😀Och så åt hon nästan en hel kycklingrulle

Imorgon börjar jag jobba igen, medan maken påbörjar sin semester. Han ska måla om huset. Jag undrar hur vi ska orka det, mitt i allt annat vi kliver runt i. Men samtidigt vore det skönt att få det gjort, och så välbehövligt.

Och vi har träffat småkusinerna! Min bror med familj har hyrt en stuga några mil från oss. Det var jättefint men samtidigt konstigt att ses, sådana träffar har nästan inte funnits på kartan sedan Corona slog till…

I Synctuition, appen med meditationer jag lyssnar på, inleddes meditationen ”Looking at the bright side” med att tala om det halvfulla eller det halvtomma glaset. Ni vet, hur man ser på livet. Jag växlar mellan synsätten hela tiden. Ganska jobbigt, tycker jag. Men bra ändå, och sant, sällan är det bara svart eller vitt. Alla nyanser finns.

Jag vill tala om att det absolut inte bara är jobbigt hos oss, utan mörkare inlägg beror mycket på hur jag mår för tillfället. Och, jag hänger allt lite med mitt manus, det känns också viktigt att skriva✍️

Jag tackar dig som läste, vem du än är, och hoppas att du tar bra hand om både dig själv och andra🤗❤️För inget är viktigare än det.