Ljus, alltid

När något händer som skakar om en, är det som om man fryser till is. Kanske stannar man där en stund, i händelsen eller känslan. Ibland är det svårt att ta sig ur det förstenade stadiet. Chock, sorg och ilska får lätt taget om en. Eller så försöker man fly. Men det finns ju ett annat alternativ också. Det att acceptera det mörka ställe där man befinner sig, samtidigt som man försöker hitta en väg. En annan riktning, framåt, mot ljuset. Det försöker jag.

Gud, vad jag försöker

Ingen större katastrof har inträffat här, men det behöver inte vara så för att det ska kännas för tungt. Ibland är det bara en serie händelser, mindre och större, och till slut kommer något som blir en sak för mycket. Jag är säker på att ni förstår vad jag menar.

Men samtidigt; det finns alltid saker att glädja sig åt, och vara tacksam över. Som just nu när det är fridfullt hemma. Kvällssolen skiner in genom fönstret. Diskmaskinen brummar några meter från mig, minstingen skrattade just till i soffan. Och jag ska snart krypa till sängs, och läsa. Min stund📚😊(hoppas jag).

Med den här boken

Förstår inte varför jag väntat så länge med att läsa den. Men förstår de lysande recensionerna. Och som tur är handlar den inte om vår familj. Ännu en sak att vara tacksam över 😉 KRAM till dig som läste, ta hand om dig. Om du kämpar med svårigheter i detta nu, du är INTE ensam❤️Var snäll mot dig🤗