Kontraster

Hampus ville inte gå in igår, utan gjorde sig osynlig i hagen.

Just då ville jag också vara ute för det var sol, men jag hade lovat yngste pojken att kolla på Fortnite. Och sedan regnade det.

Jag är tacksam för att vi tog alla chanser att bada innan den svalare temperaturen och de oberäkneliga skurarna kom.

Hoppas det vänder snart, till fina dagar. Svårt att hemestra tycker jag, speciellt när maken jobbar fortfarande. Väldigt mycket tvätt och disk. Och ibland när tre små kompisar ringer på orkar jag inte släppa in dem.

– Bättre att leka ute, säger jag med ett avvärjande leende. Jättevälkomna en annan dag 😁 Vad gäller tonåringarna blir det mycket skjuts. Med HÖG musik.

– ”De vuxna fattar ingenting, du har bara dig själv, inse det mannen”

Inte alltid de bästa texterna kanske, men jag färdas tillbaka, minns hur det var. Vi lyssnade på Thåström, och tjuvrökte i trappuppgångar när det var för kallt ute. Och vi hade alltid kärleksproblem…Jag och den pojkvän jag var ihop med längst bråkade jämt. Så gjorde vi slut på prov, blev ihop igen, och så höll det på. Men mina vänner var alltid på min sida, och jag på deras 💗 Minns du, Eva? Och Catherine, som ni ser nedan i rosa. Personen bredvid är jag. Eva finns på bild i förra inlägget, vid den veganska buffén.

Kram på er alla, och tack för att ni läste🤗

Hoppas att ni har det bra☔️☀️