Äta myror?

Jag har på påbörjat någon sorts semester, även om den störs av mycket jag inte vill ha där. Som att det är stökigt hemma, och mitt mående. Men jag säger åt mig själv att jag också har rätt att koppla av, och vara glad. Och jag märker att det hjälper att försöka.

Att bada är ju kul, t ex. Så pass att yngste sonen envisades fast det regnade och blåste igår eftermiddag. Det blev ett kort dopp. Men en stämningsfull bild.

I lördags var jag på event hos en vän. En föreläsning, i det fria, (vilket beroende på vädret mest blev i trädgården), som handlade om hur mycket i naturen vi kan äta. Vi smakade på björklöv, blommor och maskrosblad. De flesta i alla fall ☺️🍃Sedan kom regnet. Då ställde sig föreläsaren, som var klädd i grönt och hade en mild energi, mitt på gräsmattan och utropade;

– Vi välkomnar regnet! Regnet som ger naturen kraft och liv, och oss också. Vi andra tryckte under ett tak till friggeboden, där vi mumlade instämmande. Några hämtade diskret paraplyer ☔️Sedan kom åskan, fast den drog snabbt över. Och som avslutning bjöds det på vegansk buffé. Den var underbart magiskt god, och den åt ALLA av.

Sammantaget var det en jättefin eftermiddag, TACK älskade vän, för du ordnade detta, och för att du är du😍

Nu stundar en ny vecka, hoppas att den blir bra. För oss alla. Kram på er, varmaste tack för att ni läste🤗❤️