Åska på väg?

Jag ska omfamna den här dagen, så gott det går. För fortfarande lyser solen, men i eftermiddag finns det risk för åska, och regn. Och sedan kommer det bli svalare.

Jag badade igår. Jag hade glömt att jag tycker så mycket om det. Jag flöt på ytan, jag simmade under vattnet. Jag njöt.

Yngste pojken fanns bredvid hela tiden, han hade fullt upp med sin boll. Men tonårsdottern har slutat bada tydligen, fast går ändå runt i vattnet.

När jag kom hem var det dags för tipspromenad som minstingen och hennes vän ordnat. Jag hade förväntat mig lätta frågor, men nej, de hade hittat dem på nätet. Ändå vann jag! En glittrig portmonnä , och en kram🤗👍

Idag ska jag till en vän, på ett event i hennes trädgård. (Eller möjligtvis inomhus om åskan rullar in just då)? Hon bjuder på bål, tilltugg och handsprit. Så annorlunda allt har blivit…Kram på er, och tack för att ni läste❤️