Skiftande

Kan undra vad det blir för väder idag? Appen visar regn men himlen skiftar i olika nyanser, och ibland kommer solen fram. Kaninerna vill vara ute, men de har förstört för sig genom att gräva för stora hål, så de får vänta till vi fixat det.

Jobbrundan i förmiddags blev väldigt kort, så jag är redan hemma. Kokar potatis, och önskar att jag vore någon annanstans. Någonstans där det inte gör ont. Jag skulle ta med mig hela familjen dit. Och solen. Men Corona skulle inte få plats på resan🏖

Ibland tänker jag: det är ju ingen som har dött, Louise. Men känner mig ändå lamslagen av sorg, sådant som gäller både gammalt och nytt. Andra stunder känns det annorlunda. Då är jag med barnen. Fast helst, när det går, med ett i taget. Det gillar dom också😊

I förrgår hälsade jag på en vän, det var helt fantastiskt. Det finns stunder. Som man får hugga tag i, och försöka hålla fast.

Tack till dig som läste, KRAM🌸❤️