Skolavslutning

Skrivpaus i några dagar, nu är det vanliga jobbet som gäller.

Värk i axlar, arm och hand är okej. Faktum är att jobbet är mindre stressigt än att vara hemma. Där tar arbetsuppgifterna åtminstone slut, det händer aldrig inom hemmets fyra väggar. Men igår var en stor dag i familjen; skolavslutning.

Här plockade minstingen blommor till sina lärare

Och äldste sonen gick ur nian!

Minstingen dekorerade tårtan, när hon var klar såg man den knappt för alla små studentmössor. Sedan åkte hon vatten-rutschkana med kompisar, och återvände först när mer godsaker serverades😊

Åh, vad jag hoppas att sommaren blir fin, med så mycket sol och bad som det bara går. Redan förra året hade vi planerat att vara hemma denna semester och måla huset. Föga anade vi då hur bra det skulle passa…Hur ser era planer ut?

Tack för att ni läste hur som helst, och KRAM på er 😊💗☀️