Hejdå bloggen?

Denna blogg kommer förmodligen snart att försvinna. Detta p g a att jag inte, i dessa osäkra tider, har lust att betala kommande årsavgift. Det är dock möjligt att jag dyker upp någon annanstans, på en annan blogg nära dig😉Och kanske hinner jag meddela min nya adress här.

Att hitta mitt eventuellt nya jag blir inget problem för er vars bloggar jag följer. Jag kan bara kika in hos er, när jag vill, eller har något nytt att komma med ✍️Släkt och vänner, well, samma där.

Men så vet jag att det finns andra läsare där ute, även om jag inte vet vilka ni är 💗Om du är en av dem som absolut vill följa med om jag startar upp på nytt, är det bara att mejla mig under fliken ”Kontakt”. Det når mig som ett privat mejl, och syns naturligtvis inte här på sidan.

Vet inte i dagsläget när min blogg raderas, antagligen inte på en vecka i alla fall, men skriver det nu, för säkerhets skull.

Har inga andra ord nu än TACK TACK TACK❤️😍 Till alla som läst, gillat och kommenterat. Det har betytt oändligt mycket! Ta hand om er, KRAM från mig 🤗