Glimtar, men mest tankar

från helgen. Den här killen tycker om att gräva…

…och jag tycker om att skriva.

Lyckos oss då, för i helgen har vi fått ägna oss åt det vi tycker om😀 Jag var nog den gladaste av oss, för det var en vecka sedan jag hängde med mitt manus sist. Och jag kom på några riktigt bra idéer!

I övrigt har helgen varit ganska lugn. Från att ha varit sjuk och otäckt matt, har jag nu återgått till mitt tidigare Skalman – (utmattnings) – tillstånd. D v s, min dag är indelad i ät- och sov-pass. Annars fungerar jag inte. I lördags sov jag tre timmar på eftermiddagen. Idag bara en 👍

Imorgon är en annan dag, och då får vi se hur det blir. Det är en grej med utmattning, och det är att man inte kan pressa sig. För då blir man ännu tröttare. MEN…samtidigt har jag upptäckt att jag tycker om att spendera tid i sängen, vila, meditera, läsa och sova är skönt. För min stackars kropp och själ har längtat efter detta alltför länge. Så jag är inte bara olycklig där jag ligger och trycker…

Barnen då? De klarar sig, har jag upptäckt. Tycker rentav det är skönt att deras kontrollfreak till mamma checkar ut från familjelivet nu och då 😉 Och min man? Ibland försöker vi få till en liten stund själva, i sovrummet. Bara byta några ord, eller t o m en kram.

Men det finns en som aldrig missar det. Minstingen. Hon slänger upp dörren, rusar in med ett lurigt leende, och säger ”Äntligen, tid att gosa”. Sedan slänger hon sig på sin pappa med sådan kraft att han stönar och så skrattar…hon…❤️

Ja, det där var vår helg. Typ. Hoppas att du som läste haft det bra, med mycket av det du gillar. Kram🤗