Dra åt…

eller

Nyss gjorde jag en sorglig och lite otäck upptäckt: Att en kontakt jag haft har förvandlats till negativ och rentav nedbrytande för mig, utan att jag lagt märke till det. Förrän häromdagen.

Ingen som läser behöver bli orolig, det här handlar inte om någon jag älskar eller håller av personligen, det är ingen vän, bekant eller släkting. Och inte någon på nätet heller 😉 Jag tror inte ens att hen vet att jag bloggar. Jag förstår att jag låter mystisk nu, men det är just det som är meningen. Ingen ska känna sig / bli uthängd här. Tvärtom, jag tycker att man ska vara snäll🤗❤️Helst alltid, även om ingen är det. Det är också av den anledningen jag väljer att skriva detta, här. Som ett råd, eller en påminnelse om att du inte är ensam, alla blir taskigt behandlade ibland. Men om du har någon i ditt liv som inte tillför något gott längre ..

Ibland är det naturligtvis inte så enkelt att vi kan avsluta, bara sådär. Vi kan ha relationer som är otroligt jobbiga periodvis, utan att det överhuvudtaget är läge. Ju närmare vi står varandra…ja, ni vet. Desto mer komplicerat. Men den här kontakten..

Skönt på ett sätt att ha kommit till insikt förstås, men det har även gjort mig ledsen.

Kan inte utveckla mig mycket mer, men hoppas förståelsen finns för att jag skrev av mig ändå. Och som sagt; om en person, hur er relation än ser ut, får dig att må sämre när ni ses / pratar, än innan ni gjorde det, och det blir ett stående inslag. Då är det dags att avsluta. (Alternativt ta upp problemet, men det alternativet fanns inte på kartan i detta fall).

Det låter så självklart, men ofta är vi lojala, eller tänker att det kanske ändrar sig. Eller så kommer det från så oväntat håll att det tar ett tag att förstå.

Men ta hand om dig själv❤️ De som finns runt dig kan naturligtvis ta upp problem i ditt liv. Men de borde också försöka få dig att…

må bättre

Vad är det annars för mening?

Nu till något helt annat; Jag jobbade igår igen, och då tyckte jag att det var så roligt 😃 Och på hemvägen blev det ännu roligare, för då hämtade jag upp äldsta dottern hos en kompis och sedan åkte vi och köpte sängbord till oss. Mitt är så här fint:

Önskar dig som läste en fin helg💗Kram! Sköt om dig, och stå på dig😉