Jag är tacksam för…

Ibland behöver man bara göra en sån lista, och så är det idag.
Minstingen hade haft en bra dag när jag hämtade henne på fritids. Och solen lyste så här vackert på både maskrosor och ryggsäck.

Sedan kom hon hem och hade fått ett välkomst-paket på posten, eftersom mormor anmält henne till en djurklubb! Då var lyckan total 😃 Tack mormor!

Apropå djur, kaninerna. De njuter säkert också av vädret, speciellt när de får springa ute i hagen. Här retar Hampus (ute), Vitnos och Mumrik (inne)

Och så äntligen; Hejdå infektionen, oavsett vad det varit. Håll dig borta nu! För jag ska till jobbet imorgon, för första gången på nästan två månader. Det känns lite nervöst, och jag kommer nog vara trött efteråt. Men då får jag säga ”Låt mig vara” och krypa ner i sängen och läsa…

Ännu en sak att vara tacksam för, en bra bok. Ofta är det de små sakerna i livet som är våra största glädjeämnen. Om jag tänker på vad en bra dag är för mig är det sällan supergrejer jag hoppas på. Utan sånt som att jag ska vara hyfsat pigg, och kanske få en stund i trädgården med en kopp kaffe. Eller en pratstund med någon som är mig kär.
Om du vill får du gärna skriva en rad om vad som gör dig glad eller tacksam. Själv går jag nog ut i…just, det trädgården..

Kram på dig och tack för att du läste 💗