Det är lätt att…

…ångra det man säger. När man är är trött, irriterad eller arg. Och mest går man igång på dem man älskar, eller hur?😳

Men apropå det där med att SÄGA saker. Det är så viktigt att komma ihåg att påpeka även allt som är bra. Det borde vara en självklarhet, ändå är det lätt att det ofta faller bort i vardagen. Som förälder t ex är man så upptagen av att uppfostra, påminna, varna…Att man älskar dem över allt, det vet de ju! Jo, det gör de förhoppningsvis, men de behöver ändå höra det❤️

Något annat som är enormt viktigt att ta upp, speciellt om man har en tonåring hemma är följande; ”Vad det än är, vad som än hänt, eller vad du än gjort, kom till mig / oss. Vi lovar att hjälpa dig, bara du talar om vad det är”.

I helgen hade jag ett förtroligt samtal med äldsta dottern då hon frågade lite om min (hemska) ungdomstid. Jag berättade då att hon är mycket skötsammare än jag var, och har bättre betyg dessutom. Så nöjd hon blev 😁 Vet att jag sagt det innan, men tydligen har det inte gått fram som det gjorde igår.

Helgen bjöd i övrigt på en salig blandning. Sova över hos kompis, och stuptrött dagen efter. Mc Donalds med yngste pojken och BLÅSIGA promenader.


Maken gruffade när han åkte till jobbet igår, även om han förstås är glad över att ha det kvar. Och jag? Tro det eller ej, men som det ser ut just nu är det dags för arbete imorgon. Men idag är det Vårmörker, när barnen kommit iväg.

Tack till dig som läste, och KRAM ❤️ Hoppas du får en fin start på veckan! Finns det någon du skulle behöva säga något snällt till idag, gör det då. Men glöm inte bort dig själv💗