Spänning i bokvärlden!

I fredags landade en bok jag beställt i brevlådan. ”Mig skall intet fattas” är skriven av Eva-Lisa Dezmin, som även driver förlaget DareMe Publishing (https://dareme.se/), tillsammans med kollegan Katarina Persson. De presenterar sig som ”förlaget som vill göra svallvågor i bokflodens mainstream” och yes, visst lyckas dom med det!
”Mig skall inte fattas” handlar om Ofelias försvinnande som sker under minst sagt spektakulära former. Dock har jag blivit ombedd att inte recensera den förrän 18/5, då den officiellt släpps. Nu brukar jag ju inte göra det, bara skriva korta omdömen ibland, men kan meddela att jag kommit en bra bit in i boken, och är fast. Spännande, och snyggt skriven!
Även Katarina Persson är en utmärkt författare, jag läste med stor behållning ”Nästan som du” för några år sedan.


Från baksidestexten: ”Martina är övertygad om att hon lyckats lämna det förflutna bakom sig när hon får ett brev från någon som vill avslöja allt om vem hon egentligen är. Någon vars liv hon en gång ödelade, och som vill krossa henne på samma sätt”. En spänningsroman i subgenren Female Noir, om vad som får människor att passera det otänkbara. Rekommenderas!
Vad händer hos mig då? Inte överdrivet mycket, vilket är skönt. Jag tillfrisknar sakta, varje dag blir symtomen lättare. Jag hoppas att det håller sig där. Här har jag fuskat med lite smink, för jag är så trött på att se blek ut. Och jag vill visa att jag skriver!

Jag har nämnt det på bloggen förut, men det tål att upprepas: Jag tänker aldrig OM Vårmörker blir bok. Jag tänker NÄR. Det vore förstås oändligt roligt om den blir antagen av ett traditionellt förlag, men inget står och faller med det. Om ingen vill ge ut den, gör jag det själv. Den här boken ska ut. Punkt slut. Med det avslutar jag för idag. Ha det så bra ❤️ Kram på er!