Stunder som glänser

Jag hade visst lite bubbel i huvudet när jag skrev om Elin Säfströms ”I väntan på Jacques” som nyss släpptes som ljud- och e-bok. För jag glömde ju att lägga ut en bild på den. Jag har nyss börjat läsa, men redan skrattat en hel del åt denna feelgood/komedi, som presenterades närmare i förra inlägget.

Här lunkar dagarna på, ganska lika, och lugna. Skönt, för de förbaskade symtomen bråkar fortfarande med mig, om än snällare nu, och jag sover fortfarande några timmar om dagen…Tur att de där ögonblicken, och stunderna finns som glänser till. Som soliga promenader.

Och så finns det personer! I en familj med två tonåringar, vilket periodvis innebär mycket attityd och konflikter, funkar minstingens fantasi som ett välkommet inslag. För plötsligt kan ett brev med spretiga bokstäver landa på datorn. ”Välkommen på kalas i vardagsrummet kvart i sex. Man får en ballong och man får krama ett gosedjur”. Söta du😍

Idag ska tonårsdottern sova hos en kompis och minstingen planerar mys. Maken tänker kanske grilla, och jag hoppas på ett litet glas rött. Om jag är pigg nog. Och på humör. 😳😉 Hur ser era planer ut? KRAM hur som helst, och tack för att ni läste❤️Hoppas att ni får en fin helg!