Golden hour

Just nu är de första timmarna på dagen min absoluta kraftpunkt. Jag brukar vakna strax efter sex, ofta mediterar jag en stund, sedan går jag upp till ett tyst och sovande hus. Precis vad jag behöver dessa dagar (veckor) när hela familjen är väldigt mycket hemma, och jag är mer än trött.
Några morgnar har jag städat, eller bakat, som i förrgår, för att sedan blogga eller tvätta. Men igår kände jag, för första gången på över en vecka, att jag orkade ta mig an mitt manus. Så också idag.

Har suttit nästan en timme, skrivit ner tankar och reflektioner, samt idéer om några kapitel framåt. Lycka! Och som en välsignelse sover t o m minstingen än, förmodligen helt slut av äggjakt och för mycket godis igår…
Själv läste jag ganska mycket. Den här är BRA, jag är fast

Jag åt inte mycket godis. Man får inte världens bästa aptit av att ligga mycket till sängs. Inte världens bästa samvete heller, faktiskt. Även om jag försöker säga till mig själv att det är okej, så tycker jag nog inte det egentligen. Samtidigt orkar jag inte mycket annat. Men vet ni vad, nu innan energin tar slut, ska jag återgå till Vårmörker.
Allra största tack till dig som läste, hoppas att du har en fin påsk mitt i allt, och att du får vara frisk, eller åtminstone kommer lindrigt undan, om du är sjuk. Min hosta går sakta men säkert åt rätt håll. KRAM ❤️