Hurra, hurra…

…för det är en av sönernas födelsedag idag! Kanske är det därför jag känner mig lite gladare? Hur som helst, nu jäser degen som ska bli frallor här i köket, och sedan blir det scones, en kär måste-tradition när någon fyller år.

Igår kväll hostade jag lungorna ur mig innan jag kröp ner i sängen (där jag legat en stor del av dagen) men sedan sov jag gott. Och vaknade av minstingens hostningar vid sju. Men även hon är vid gott mod idag 😊 Har slagit in storebrors presenter, och ritat födelsedagskort med en drake på. Idag eskalerar även påsk-förberedelserna, vilket hon ser fram emot.

Som ni ser tjuvstartade vi lite häromdagen.

Jag längtar efter lunch på McDonalds med min nyblivne tolvåring (nej, vi ska inte sitta där inne), min symtomfrie son får knalla in och köpa med sig take-away.
Själv har jag inte varit någonstans på evigheter, min man har bland allt annat han fixat, också gjort mina ärenden på Apoteket. Igår var jag i akut behov av blodstillande p g a taskiga blödningar, något jag upptäckte för sent, men som överläkaren på gyn snabbt skrev ut. Tack för det 💗
Huset är fortfarande tyst, och jag ska smyga ut i trädgården och släppa ut denna lille kille

Hampus är en väldigt tråkig och osocial kanin, men han har en hobby; Han älskar att få vara ute i sin hage!
Tack till er som läste, hoppas att ni mår bättre än jag, och får en fin inledning på påsken 🐣 Kram 🤗