Vara ledsen…

Varifrån kom den frosten? tänkte jag när jag nyss gick upp och tittade ut genom fönstret. Trädgård täckt av ett tunt, tunt lager vitt. Och varifrån kom detta elände?
Jag har inte tittat på nyheterna på tre dagar. Och jag kan inte gå till jobbet eftersom jag har jävla symtom hela tiden. Nu har jag faktiskt inte känt av halsen sedan i förrgår (hoppas det varar), men nästäppan går upp och ner, och min hosta låter bedrövlig.
Såg rubriken ”Sjukvårdspersonal ber för att Corona ska försvinna” på laptopen, innan jag loggade in mig här. Det gör jag också. Det är inte ofta i mitt liv jag tagit med hela världen i min bön, men nu gör jag det.
Men mest drar jag mig undan. Ligger i sängen precis hela eftermiddagarna. Sover, vilar, vill inte gå upp…Ibland blir jag ledsen och orolig, hur kan jag ha sjunkit så djupt ner?
Andra gånger, stunder, tänker jag att det är bra. Jag är trött, jag har en envis infektion som inte vill gå över, utmattningen har blivit värre. Alltså är det välbehövligt att jag tillbringar mycket tid i sängen.
Världsläget har ju dessutom gjort att jag kan det. Maken är permitterad. Han är trött (och lite orolig för mig tror jag), men han behöver i alla fall inte jobba. ”Bara” ta hand om nästan allt här hemma.
Inte riktigt allt, dock. På morgonen och förmiddagen har jag mest kraft. Igår morse började jag städa köket klockan sju på morgonen. Jag tvättar varje dag, och igår gjorde jag läxor med minstingen. Tur att vi har en liten figur som inte påverkats negativt ännu. Hon förbereder inför påsken🐣Hon har köpt pyssel, och påskägg till alla, pyntat, och gör upp massor av planer. Älskade barn ❤️


Fortfarande tyst i huset, jag ska smyga ner i källaren och hänga tvätt nu.
Varmaste TACK för alla kommentarer, det betyder mycket. Men det är nog att ni läser, ni måste inte. Bara så att ni vet 😉
Jag läser de bloggar jag följer (ni vet vilka ni är) med stor behållning, även om jag inte alltid orkar tycka till. Men ni ska veta att ni alla som jag känner på olika vis, tröstar genom att finnas till 💓KRAM

Ps Maken ville muntra upp sig häromdagen

Nej, inte lättfilen utan det bredvid. Jag vill inte skriva ordet, men det var visst ett generöst erbjudande på Willys 😳