Vi har en rymmare!

Men när han väl kommit ut verkar han skräckslagen, och vill in i hagen igen. Tillbaka till tryggheten.

Vem känner inte så just nu? En längtan efter det vardagsgrå, där den verkliga skatten är att det inte händer något speciellt.
Vad kan jag rapportera härifrån?
Well, barnen är i skolan igen, men maken och jag är fortfarande hemma. Bättre, men sänkta. Men när han orkar ska han ta tag i tapetseringen av minstingens rum, som avstannade när han blev sjuk.

Och han ska jobba i trädgården, helst när den badar i sol🌞Han ska vara permitterad från arbetet några veckor (hoppas att det inte blir längre).

Själv sneglar jag mot fönstren, ska ta itu med dem när jag blir piggare. Jag tror fortfarande att mycket av min kraftlöshet har med utmattningen att göra. Så jag försöker varva vila, med att vara uppe.

Och ute.

Och glädja mig åt det positiva som händer. Flera läkartider har av förståeliga skäl blivit inställda det sista, men det av barnen som verkligen behövde, fick komma till vårdcentralen. Hon var f.ö den enda i vår familj som var symtomfri förra veckan. Och hon fick så bra hjälp. TACK för det vården, som sliter allt vad ni kan, och mer därtill ❤️ Ni är sanna hjältar, särskilt i dessa tider 😍

Nu till något helt annat; Igår gjorde jag en guidad meditation, med passande musik till. Den skulle ta minst två timmar. Även om jag brukar meditera ligger mitt rekord på en timme, och de flesta jag gör, så gott som dagligen, är högst tio minuter. Men nu, med allt sängliggande, har jag betydligt mer tid än vanligt. Ändå fasade jag för om jag skulle orka…Samtidigt var jag förväntansfull, jag trodde faktiskt att den skulle ge något. Och det var helt fantastiskt 🌈 Så nu kan jag inte annat än att längta dit igen. Och det blir väl snart, i en säng nära mig ….😉
Allra största TACK till dig som läste! Ta hand om dig, de dina och ja, nu har ju cirkeln gällande vilka vi ska bry oss om kraftigt utökats. Så;

Om du är mycket hemma, kanske ensam och avskuren från sådant du brukar vara omgiven av, varför inte testa en lugnande övning / mindfulness / meditation?

Säga hejdå till det yttre en stund, och utforska ditt inre landskap istället? Det höjer livskvalitén, även om man får vara beredd att ge det en chans, och tålamod. Det här är min bibel i ämnet. Meditationen jag gjorde finns på sid 309. Just saying …KRAM💗