Få ord, många bilder

En av de böcker jag läst det sista. Titeln känns passande , hade man bytt ut ondskan mot Viruset på allas läppar hade det varit en fullträff.

Efter förra inlägget gick jag raskt från inga symptom till symptom. Vet inte vad jag har, men det mesta av eländet är bosatt i halsen, och jag har legat mycket till sängs. Flera av barnen har varit hemma från skolan, och min man är fortsatt sjuk. Dessutom fick vi reda på att han inte kan gå till jobbet nästa vecka, frisk eller inte, eftersom företaget stänger ett tag. Han, i likhet med många andra…
Den här situationen, och tiden är så märklig att jag inte har ord. Så jag tänker inte försöka hitta några, utan visar istället lite bilder från veckan.

Hyllorna med pasta i vår affär. Under vilka andra omständigheter som helst hade det varit en ointressant bild. Kanske även nu eftersom ni förmodligen redan sett det här, i en affär nära er:

Kaninmaten var dock inte slut, även om Mumrik ser lite orolig ut 😉

Att vara ute. Vi som orkar, och kan försöker vara det. För där ljuset finns är det viktigt att vara.

En stor kram 🤗 till er alla från en mamma som just nu önskar att hon hade massa kraft som hon INTE har. Jag är ganska låg för tillfället, och att jag är långtifrån ensam om det tröstar inte…Men, i stunder när jag orkat, har jag pysslat med mitt manus och det muntrar upp. Så det här är en bra bild att avsluta med från en blogg som mest av allt vill skänka hopp. Trots, nej, FÖR allt.

För tydlighetens skull står det: Den som kan vara glad för lite har mycket att vara glad åt. Punkt ❤️