Corona?

God morgon! Vad händer idag? Ja, det vet man ju aldrig riktigt. Kan i alla fall konstatera att skrivande på Vårmörker blev det inte i morse. Istället drog hemlarmet igång för fullt lagom som bryggaren gurglande signalerade att kaffet var klart, och jag som var själv uppe, skulle slå mig ner vid datorn.
Inte, nej.
Jag stängde av larmet snabbt men skadan var naturligtvis redan skedd, nästan alla vaknade. Sedan ringde Verisure och ville att jag skulle trycka på en liten mojäng, placerad i höger fönster i vardagsrummet, i hopp om att återställa eländet. Men det gick inte, så nu är de tvungna att komma hit. Och min skrivro är för tillfället borta.
Men solen lyser i alla fall ute, på frusen mark, men ändå…Hampus blev glad när jag släppte ut honom😊

Ärligt talat, det är svårt att känna sig harmonisk dessa dagar, även om man försöker…

Maken insjuknade för tre dagar sedan, förkylning och värk i kroppen. Jag passade på att handla hem lite mer mat än jag tänkt, och stod ut i den jobbiga kön på Apoteket, så jag kunde få mitt recept. Och det var tur. För sedan kände jag de första symptomen; tjock i halsen. Sovit mycket sedan dess, och mår nog lite bättre idag (?)
Men minstingen snyter sig, och kompisträffen för yngste sonen ställdes in, eftersom vi har sjukdom hemma.
Ska skolorna stänga? Barnen undrar, och jag med.
Corona påverkar oss alla, och vi vet ännu inte hur stort det kommer bli. Eller hur länge det kommer vara.
Kanske borde jag köpt mer konserver än godis häromdagen? Men barnen var nöjda när jag sa att det blir två myskvällar denna helg. För det känns verkligen som att det behövs.
Allra största TACK till dig som läste, hoppas att du får en fin helg, och inte är alltför orolig / sjuk. Att bli helt galen av oro gör ju trots allt inget gott.

Det vet jag om någon 😉 KRAM ❤️