Skriva, no matter what

img_9033
Jaha, här sitter hon i sin skrivskrubb, mamman som försöker skriva en bok när hon orkar…
Tack så jättemycket för alla peppande kommentarer till förra inlägget, förresten, det betyder otroligt mycket 💓

Och jag har faktiskt hängt en del med Vårmörker de sista dagarna. Även om det mest blivit tankar och idéer, för det är svårt att börja skriva direkt när man varit borta från sitt manus ett tag. Av den anledningen tänkte jag läsa igenom så mycket jag orkar i eftermiddag.
Så detta blir ett kort inlägg, har en del jag måste göra innan. Bl a ska jag och minstingen på promenad. För det har JAG bestämt. HON har bestämt att vi ska pyssla sedan, gärna för mig.
Kram till er som läste, hoppas att ni får en fin helg, och gör åtminstone en sak ni verkligen tycker om 🤗 Och skulle det vara att ”bara” slappa, är det väldigt hälsosamt och kallas faktiskt återhämtning, (brukar min psykolog påminna mig om;)

Att läsa är alltid bra, om man gillar det.

Kuslig och med intressanta karaktärer, är mitt omdöme om denna bok. Rekommenderas!