Hej söndag

Okej, ett hjärta får den här perioden ändå, om än ett kallt sådant…För jag tänker hålla i minnet att det hänt en riktigt bra sak i veckan. Inte bara en om jag ska vara ärlig. Ändå är det trist nog lätt att det kommer bort i jobbigheterna.

Är knappt aktiv på Facebook just nu, orkar inte se familjemys o s v. Större än så är jag tyvärr inte.😌 (Men om du är en av dem som brukar kika in därifrån ibland, så vet du väl att du kan prenumerera på min blogg? Finns en följa -knapp här på sidan).

Hemma hos oss är det mer så här för tillfället:

MEN, mina vänner, kris är ju utveckling, eller hur? Och det är just det våra barn och unga ska igenom, så det är väl helt i sin ordning. Och det är verkligen synd att man så lätt fastnar i att ”alla andra” har det bättre. För egentligen vet man ju att den tanken bara är ett mindfuck. Samt att livet är totalt oberäkneligt så det klokaste är att uppskatta det goda man faktiskt har, och inte hänga upp sig på det man saknar för tillfället.

Vad händer idag då? Inte så mycket, hoppas jag😬

Det regnar. Jag ska börja städa efter frukosten. Och i eftermiddag ska jag och yngste sonen till Mc Donalds. Det är ett av hans favoritställen, och därför viktigt på riktigt.

KRAM, tack för att du läste 🤗Önskar dig en riktigt fin söndag, och om du inte har det, ägna gärna några tankar åt det du är tacksam för. Det hjälper 💓

Boken jag läser just nu. Garanterat värre än här;)