Mastig vecka

Och hur har veckan varit, jag har ju bloggat ovanligt lite. Tackar som frågar, jag kommer knappt ihåg dagarna på rak arm. Den har varit full, kan jag säga. Några sjuka här hemma, så besök på vårdcentralen har det blivit. (Tur att det finns effektiv hostmedicin). Det har varit födelsedag i familjen🌟
Och i måndags var jag på en viktig föreläsning, ”Mitt barn på nätet”. Det var Maria Dufva, kriminolog från Stockholm och även författare till de två böcker ni ser ovan, som pratade. Så otäck (bitvis), men viktig föreläsning. Föräldrar; har ni chansen, så gå! Har ni det inte, köp böckerna. För era barns skull 💗

Ute blåser det, och viner och regnar, så att man kan bli knäckt. Denna bild tvingade jag min man att ta igår, den var tänkt att illustrera busvädret, och hur jag på min väg mot kaninerna, nästan blåste bort. Nu syns inte det, inte heller hur genomvåt jag var. Men kaninerna blev omskötta och det var huvudsaken.

Även mina utmattningssymptom är som ett oväder för tillfället.
Glöm att jag orkar ut med jobbet och äta på fredag, tänkte jag i torsdags kväll. Men jag kom faktiskt iväg. Kan tillägga att jag fick skjuts av tanken att det är trist att ställa in det roliga, för att mycket är jobbigt, och det var ett bra beslut. För jag har så fina kollegor, och som grädde på moset var det ett bra tag sen jag skrattade så mycket. Och åt så gott. Sedan, på hemvägen grät jag för att jag haft så kul. Så knäpp är jag.
Avslutningsvis; finns det något som är bra? Såklart. Det finns det det alltid 😊 Min syster, med son, kom i fredags t ex. Du ser dem här, förevigade igår när t o m solen lyste en stund.


KRAM på er, tack för att ni läste ❤️ Hoppas att ni (och jag;) har en fin vecka framför oss.