Ta itu med det!

Här är det städningen hos kaninerna jag tar itu med, men det jag skriver om handlar om något annat…

Ibland, om man släpper taget, t ex om sin rädsla, ger man plats för något annat. Och detta något kan vara fantastiskt!
Jag och min familj har kämpat på med något som inte känts särskilt bra. Jag kan inte berätta mer än så, men vill ändå skriva det. Gjort som många andra, tror jag; man försöker överleva i vardagen så gott det går. Problemet är stort, men man vet att många andra kämpar på med detsamma. Och man tycker sig ändå ha kontroll. För det mesta, i alla fall.

Eller? Hur är det egentligen? Något är fel. Det känns, och känslan är så stark att du vet att du har rätt. Du vet bara inte exakt hur du ska hantera det. Då kanske det är dags att söka hjälp? Det gjorde vi, och fick den! Igår var första gången…En början bara, men nog så viktig. Och det kändes så bra😊
Ni förstår säkert att jag inte kan vara mer öppenhjärtig här. Men jag vill poängtera; Sök hjälp om du behöver! Oavsett om det är för krämporna i magen, något av barnens problem eller äktenskapet. Okej, jag vet, man är tyvärr inte garanterad hjälp för att man söker. Men man kan också få ett ja, och vilket kan du ju inte veta innan, eller hur?
Och även om man t o m vet vad som felas eller fattas, kan det ändå vara en enorm skillnad när en expert, vare sig det är en läkare, en psykolog eller något annat, får bli delaktig.

Nu är det dags för morgon, så jag avslutar hux flux med en bild från helgens fika. Jag sov en del, och hade det mysigt med barnen. Bara så ni vet;)

Varmaste TACK för alla stöttande och uppmuntrande kommentarer❤️KRAM på er, och hoppas ni får en bra vecka🤗