Kallt ute, kallt inne…

Julen skulle definitivt varat längre. Med pepparkakor och tindrande ögon, glitter, levande ljus och förväntningar. Hade jag kunnat trolla hade jag slutit luckorna på alla adventskalendrar och gjort om hela december. Och mormor hade inte dött.

Men istället är det januari och skitväder.

Ändå gick jag min första promenad igår efter att det akut smällde till i foten i söndags. Det var så här mörkt

och duggregnade fast hårt, som om det vore hagel, och när jag kom in hade jag ännu ondare i foten. Men det var ändå skönt på något vis. Som om jag blev varmare även i själen av att komma hem, bara för att det var så ruggigt ute. För just nu tycker jag att det blåser kallt överallt. Det viner, och drar in kyla i varenda vrå.

Saker som värmer ✨

Jag vet, ser jag överhuvudtaget på TV är jag ändå sent ute, men jag och några hemma har fastnat i serien Bonusfamijen. Åh, vad det är härligt att se andra bråka, att det inte bara är vi…Och när ett av paren försonas i rutan kommer min mans arm smygande, bara för att det känns så romantiskt.

Att krypa ner under täcket värmer också. För jag är nästan alltid frusen. Och jo, ett riktigt bra samtal med ett av barnen igår. Och hennes skratt 🙂

Annars är det inget vidare just nu, och trist nog är jag förmodligen långtifrån ensam om att känna så. Lite dagsljus, hur vore det? Ska vi snabbspola till alla hjärtans dag, i brist på annat, och lägga till lite sol? Eller en vacker himmel åtminstone. ..

Jag drömde om mormor häromnatten. Vi hade ett långt samtal som jag inte minns något av, och jag inbillar mig att det är meningen så. Men hon var så nöjd och glad att hela hon strålade. Det värmer än.

KRAM till dig som läste, ta hand om dig och de dina, och hoppas att du får en fin helg❤️