Och Hej igen…

…tätt inpå, för jag har klantat till det här på bloggen, råkade ta bort sista inlägget igår, som nog publicerades som om det vore färskt för idag, fast det inte är det….Så här bjuder jag på ett nytt, om än fasligt kort.
IMG_9033
Det lär bli mer skrivande för mig i skrubben som ni ser ovan idag, för jag har skadat hälen. Jag har en gammal hälsporre jag inte lidit av på länge, var ute och sprang…och något blev fel. Och nu kan jag knappt gå utan att det ilar av smärta…Nåväl. Jag kan ju stå i alla fall, så snart ska jag börja baka bröd här i köket som ännu är ljuvligt tyst och lugnt.
Men sedan blir det skrivande. Och samtidigt som jag har ångest över foteländet, försöker jag tänka att det kanske har något gott med sig? Trots utmattning och goda ambitioner är jag fortfarande inget ess på att ta hand om mig, så att bli tvungen till viss stillhet är nog bara bra.
Och för mitt författande är det utan tvekan bra! Skrivandet går strålande just nu, även om det ser mörkt ut för en av mina huvudpersoner. Men det är ju en psykologisk thriller, så det är helt i sin ordning;)
Tack för att du kikade in och läste, och har du några råd när det kommer till hälsporre / akut inflammation i hälen, eller vad detta nu är, får du gärna skriva en rad i kommentatorsfältet. Kram!