Hej, hej

IMG_9287Ett jättekort inlägg, för jag är inne i mitt manusskrivande. Och minstingen ska snart skjutsas till en kompis. Apropå vänner, ovan ser ni en av mina underbara! En sann livsälskare och entusiast, på ett sätt som bara är medryckande. Och det behövdes igår, så tack ❤️
IMG_9182
Här har vi en jag tyvärr inte står så nära, fast jag vill. Hampus är vår skyggaste kanin och därför sällan förevigad. Dock fungerar han, i likhet med de andra kaninerna, som bra mindfulness. Och det har varit välbehövligt det sista. Jag har jobbat en del extra under julen, dragits med början till influensa som inte brutit ut, och försökt koppla av. Men idag ska jag skriva. Ojoj, vad det håller på att köra ihop sig för en av mina karaktärer i Vårmörker. Inget speciellt gott år som väntar där inte…
Avslutningsvis, en av de bästa böcker jag läst? Belinda Bauer har allt. Rekommenderas! Och tack för att du läste detta, förstås. Ta hand om dig. Kram🤗
IMG_9264