Vem vill städa?

IMG_9040
Jag vill! Skulle man kunna tro i alla fall. Jag (hrrm, VI), alltså minstingen och jag, började denna vecka med att städa hennes rum, som syns ovan. Det tog ett tag kan jag säga. Och sedan har jag fortsatt. Med att jobba extra, och då är det ju också städ som gäller. Tyvärr har jag även råkat bli sjuk, just i dessa dagar när chefen blev så glad att jag ställer upp, och det är stressigt. Så det har blivit Alvedon och iväg.
Men idag tror jag faktiskt att jag är lite piggare, eller så är jag bara för yrvaken för att veta bättre 😉
Ska vara på jobbet extra tidigt idag men sedan…i eftermiddag. Ska jag höra hur barnens avslutningar varit. Kommer svärfar från Nederländerna. Är en gran äntligen inköpt och står och väntar i garaget på att bli klädd. Eller…vi väntar på att få klä den i alla fall. Eller åtminstone gör barnen det. De yngsta, då. Jag längtar mest efter att få sova. Kram på er alla därute, ta hand om er!
Ps Bra boktips;
IMG_E8970