Skakigt i grunden…

IMG_8519
Varför ska jag vara så satans skör? Eller vad det nu är jag är. Den här hösten har dipparna hur som helst, av både yttre och inre skäl, avlöst varandra i ganska hög takt. Och nu är det tydligen dags igen. Ingen av barnen är inblandade i det tråkiga, och det är huvudsaken tycker man alltid som mamma, men ändå…Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, förutom att jag känner mig så himla LEDSEN. Och jag är trött på att vara ledsen. Så där ömtålig att så fort någon snäser till börjar tårarna rinna.

För min huvudperson Lina i Vårmörker är tillvaron också skakig nu. Värre än min faktiskt, eller håller i alla fall på att bli.
Det får nog bli henne jag hänger med idag, för jag orkar inget annat. Skrivandet har jag hunnit med de sista dagarna så jag är uppvärmd.
Önskar er alla en skön helg, allra största TACK till er som läste🤗❤️