Gubbarna i Göteborg

IMG_8567
Jag AVSKYR när det känns så här. En ledsnad i kroppen när man vaknar, en som håller i sig hela dagen, i stort sett. Uppblandat med lagom doser ångest och tristess…
Idag tänker jag inte vara tacksam, mitt annars vanliga recept mot negativitet. Faktum är att om någon säger det ordet idag, tänker jag…Men det är ingen som kommer säga det. För lyckligtvis har det blivit kväll och jag kan krypa ner i sängen med min bok. DÅ kommer jag nog känna mig lite…ordet jag inte ville veta av. För det mesta går ändå hyfsat bra nu.
Men så kommer det ju en dag imorgon också, (tyvärr). Och när jag mår som jag gör för tillfället, går jag mest och väntar på katastrofer. Av det blir man ingen speciellt glad och trevlig människa (tyvärr igen).
Jag är nog som gubbarna ni ser på bilden just nu, de som återfinns på Drottningtorget i Göteborg, och som växlar färg och nyans hela tiden, utan att man riktigt ser hur det går till. I bästa fall går jag från lägre humör till något bättre. Fast sen tillbaka igen…Suck!
Men förr eller senare lägger jag säkert i en gladare växel. Ett välkommet bryt blev det i helgen när jag och äldsta dottern bodde på hotell i just Göteborg. Det är alltid mysigt:)
Tack till dig som orkade läsa. Och hoppas att du är gladare än jag. Kram!

Jag vid hotellfrukosten. En skymt av ett leende kan anas 😉
IMG_8585