Vad är väl en kryssning…

IMG_8240
…på havet? Jo, det kan vara alldeles underbart! För lagom till den mini-semester jag och min man bokat ett halvår tidigare försvann tårar, ångest och värk som i ett trollslag från mig, och vi fick ha det precis så bra som vi önskat! Vi åt och drack gott, kopplade av, och det viktigaste; vi fick äntligen umgås.
Vi spenderar sjukt lite tid med varandra trots att vi bor under samma tak, vi har liksom oddsen emot oss. Olika sov- och arbetstider, och de timmar vi är uppe/hemma samtidigt, är det barn och hushållssysslor som styr. Ingenting blir givetvis bättre av att jag går och lägger mig tidigt, även på helgerna, p g a utmattningen.
Nu är vi hemma igen, men har fått en nytändning, och bestämt oss för att göra annorlunda. Små, egna stunder är mycket bättre än inga alls💕
Tillbaka, ja. Hosta och feber har dragit in här hemma, efter att jag lämnat barnen blir det sängen igen, och kaninerna har käkat upp halva sitt regnskydd av plast…Plastbitarna ligger spridda i buren, så jag hoppas verkligen att de inte har något i magen? Betydligt roligare är att jag fått lektörsutlåtandet angående mitt manus Vårmörker, ett positivt sådant. Hurra!
Äldsta dottern har skaffat en ny bekantskap i dagarna, som redan visste att jag var författare.
– För jag har inte sagt det, sa hon med eftertryck.
– Nähä, sa jag.
– Och förresten, sa hon och nämnde en av sina vänners namn, hennes mamma hälsade till dig. Hon har läst Skuggvinter och tyckte den var bra. Hon undrar när nästa bok kommer?
– Jaha, sa jag, både glad och lite stressad.
Jag önskar att jag hade ett datum , eller ännu hellre, ett färdigt superbra manus…Men nu har jag i alla fall en början, och sådana frågor är onekligen en bra sporre.
TACK till dig som läste, hoppas du har en bra vecka med lagom av allt. Fast när har man någonsin det? Men man kan ju alltid försöka…Ta hand om dig❤️