Viktigt att orka, viktigt att vila

Jag vill ofta mer än jag orkar…men när jag gör något så är hjärtat alltid med;)
IMG_E7467
Sakta, men säkert håller jag på att hämta mig, både från den utmattning jag lidit av sista året, och från det som hände i början av augusti. Det har varit tungt och är fortfarande jobbigt att vandra runt i spåren av allt och försöka läka, men vad har man för val? Man skulle gärna vilja att livet vore lätt för det mesta, men det är inte realistiskt att vänta sig det.
I mitt liv kan man addera fyra barn, och allvarligt talat, vad väntar man sig DÅ?! Inte lugn & ro i alla fall😉
Som jag gjorde gällande i förra inlägget har jag bestämt mig för att återuppta skrivandet igen, och skickat iväg de 80 sidor manus jag har (ca 30 000 ord) till lektör. Både för att få hjälp med det, men också som en uppmuntran att fortsätta framåt. Men jag har även orkat ta tag i en del annat:
Som minstingens kalas! Hon hade planerat det i TVÅ ÅR, och säkert skrivit över 100 inbjudningar sammanlagt. Förra helgen blev det äntligen av, och det blev precis som hon ville; stor fest för hela klassen med tårtor och massor av godis.
En annan dröm för henne har varit att gå på dans, men vi fick inte ihop det när jag mest låg och sov… Men nu så!
Överlag gör vi mer med barnen nu när jag är piggare och (nästan) fungerar som en normal människa igen, och jag är så himla lycklig över det ❤️ Att åka till badhuset, gå på bio, eller göra besök i klassen, det är viktigt och roligt, men relativt nyss jag börjat orka med sådant, utan att det tar knäcken på mig.
Idag är jag dock så trött att jag inte minns hur jag tänkte knyta ihop detta inlägg snyggt. (Fan)!
Men vad skulle man göra då enligt stress-skolan jag går i hos psykologen? Det var något skönt, som att…VILA! Ja, varför inte? För det är ingen idé att skriva innan jag får tillbaka Vårmörker av lektören, och som av en (o)lycklig händelse har tvättmaskinen pajat. Så jag går till soffan och drar något gammalt, jag menar, en skön filt över mig i några timmar. Sedan dyker säkert livet upp med nya äventyr;) Tack till dig som läste, och du, simma lugnt ibland! Man måste inte alltid prestera på topp. Ingen gör det.