Alla timmar jag inte sover…

Nämen, vad fan…Nu sover jag så dåligt igen. Igår morse vaknade jag 04.20. Och i natt fick jag visserligen ihop sex timmar, men tyvärr avbröts det hela 01.30 och en timme framöver. Jag var oroligt uppe och snurrade, åt en ostmacka och pratade med maken (som alltid är uppe på natten, även när han är ledig från sitt nattjobb). Han tyckte inte alls att jag behövde ha ångest över det jag hade ångest för.
Först gjorde det mig upprörd, sedan lugnade det. Jag vet att jag ofta har en tendens att dra iväg till värsta tänkbara scenario, men han står med fötterna stadigt på jorden och låter sig inte rubbas så lätt.
Skönt, och efter det somnade jag faktiskt som en stock. Ända till halv sex. Det var tidigare än jag behövde vakna egentligen, men jag bestämde mig för att gå upp och baka bröd. Tycker det är skönt att ha något att göra om man vaknar tidigt, slippa känna att det är bortkastad tid. Och eftersom jag inser att jag inte har ork att göra något bra av detta inlägg väljer jag istället att lägga ut några bilder på vad jag bl. a gjort alla dessa timmar jag inte sovit det sista. Håll till godo;)
IMG_7852
Mc Donalds, bra både för kropp och själ (?) I alla fall om du frågar min yngste son. Han älskar Mc Donalds, och detta är inget reklaminlägg, (vilket, om inte annat avslöjas av det taskga fotot). Vi brukar åka ensamma, för då hinner han prata. Mycket. Och det är aldrig fel;)
IMG_7904
Det är så himla mysigt att krypa upp i soffan, tända ljus, och titta på film med barnen. Här en scen ur Insidan ut, som handlar om känslor. Man får kanske inte lägga ut en sådan här bild, men jag struntar i det. Filmen är sevärd, hur som helst.
IMG_6388
Vad är det här då? Jo, så här ser det ut när jag är i min skrivskrubb. Efter en tids uppehåll skriver jag igen. I love mina karaktärer. Och det är på något vis en tröst att de har det värre än jag. Go for it, elände!!
IMG_8010
Jamen, skogen. Jag älskar mina promenader också. Jag har dubblat dem nu när sömnen krånglar. Och har man väl kommit ut tar det aldrig emot.
IMG_7916
Inte den snyggaste bilden som avslutning kanske, men talande. Minstingen satte upp denna lapp häromdagen på sin dörr (observera texten). Hon sa att hennes gosedjur tyckte att det blivit för stökigt hemma, och att vi absolut inte skulle störa dem.
Jag funderar på att skaffa mig några gosedjur själv och hävda detsamma. Hälften av dem ska sitta i min säng, och dom andra i skrivskrubben. Det var allt för idag.
Tack till dig som läste, och kram! Och vad du än gör; Go for it! Så ofta du orkar i alla fall;)