Ostadigt värre…

IMG_7760
…men städat hos Lisa (som syns på bilden) och Hampus blev det ändå…
Idag har jag vaknat ovanligt tidigt, lite värk i axlarna men inte alls farligt för att ha jobbat så mycket som jag gjort i veckan (och dessutom putsat fönster hemma)! Och jag har sovit gott. Bra start. På diskbänken fladdrar ett litet värmeljus i sin stake, och det är regnvått ute. Dessa skurar!
Vet inte hur ni har det, men här öser det ner utan förvarning. Okej, hade man tittat uppåt hela tiden hade man kanske kunnat förutspå ett och annat, men man gör ju inte det. Igår hann jag i alla fall städa klart hos kaninerna innan det kom. Som om någon hällt en hink vatten från himlen. Jag sprang till förrådet med spån, hö och halm. Från skolgården som ligger i närheten lät det alldeles väldigt. Som bekant finns det ju inget dåligt väder, bara dåliga…Herregud, vad vi har shoppat i veckan förresten! Stövlar, gympaskor, jeans, tröjor, glasögon. Det stannar inte där, jag orkar bara inte räkna upp resten. Får nog glömma av att jag vill ha en ny höstjacka.
Istället hoppas jag på en bra fredag och helg, också för dig som läste! Här blir det antagligen besök av min bror som tar med en av sina döttrar:)
Ska du göra något speciellt?
Förresten, boken nedan som syntes i ett av mina inlägg nyss, då jag precis lånat den på biblioteket. Nu har jag börjat läsa den. Så bra! Kram!
IMG_7727