Backe upp, backe ner…

IMG_7602

Tänkte avge en kort rapport härifrån medan huset fortfarande sover. Nästan, i alla fall, minstingen sitter mittemot mig vid köksbordet och målar. Trots att det blev sent igår, t o m för mig. Igår kom nämligen min syster och lille systerson tillbaka till oss, efter att ha tillbringat några dagar i Stockholm. Som på beställning lyste solen hela dagen och gjorde det varmt och gott. Fast sjön var iskall.

När kvällen kom satt jag och min syster i trädgården och drack ett glas vin. Såg solen gå ner, kände hur det blev allt kyligare. Det gick ganska fort, för när allt kommer omkring är ju augusti snart slut. Vi konstaterade att sommaren inte blev vad vi hoppades på, men att man kan alltid hitta sådant som är bra även i det dåliga. Det kan hända att man behöver leta lite. Men om man gör det, om man försöker skaffa sig perspektiv, kan man upptäcka att det svarta blir upplyst av de vackraste stjärnor. Eller, av en klok syster.

Bilderna illustrerar mitt mentala tillstånd ganska bra just nu. Ömsom uppför, sedan nerför…Vilket för övrigt är livet i ett nötskal. Men nästa vecka hoppas jag på en del raksträckor också; att det flyter på, med lite mer lugn och ro. Jag önskar även dig en fin kommande vecka, tack för att du läste och KRAM på dig!

IMG_7617