Beväpnad med Ajax

Minstingen och jag röjde hos henne häromdagenIMG_7556

Jag är så tacksam över att allt som gjordes på sjukhuset i förra veckan, prover, undersökningar o s v , visade att allt farligt kunde uteslutas. Tyvärr betyder det inte att problemen är över. Det finns fortfarande mycket att jobba med.

I brist på ordning i livet försöker jag just nu skapa ordning i vårt hem. Eller, jag inte bara försöker, utan har faktiskt uträttat storverk här hemma. Samt dragit med mig familjen i det hela. Nu är de barnrum som behövde det inte bara städade, utan vi har verkligen röjt. Oj, vad vi har sorterat, vad vi har slängt. Tvättstugan har också blivit storstädad. Och den trista garderoben i hallen som saknar dörr och som varit översvämmad av gamla vinterskor, små regnjackor, mössor och träningshantlar så länge…glöm det! Det är en fröjd att titta in där nu 🙂

Idag ska jag gå loss på fönstren, beväpnad med en flaska Ajax. Men i eftermiddag blir det kul på riktigt, då ska vi på bio! Passande på flera sätt, för vädret är grått och det är viktigt att göra roliga saker, särskilt när livet inte är på topp.

De sista dagarna har jag kommit igång med sådant jag vanligtvis gör, och behöver; meditations-pauser i trädgården. Gått i skogen varje dag. Med mig bär jag en sårbar, men vacker förhoppning om att allt ska ordna sig.

Tack till dig som läste. Ta hand om dig och de dina! För det finns inget som är viktigare.

IMG_7537