Regn och sol om vartannat

Här njuter världens bästa syster / moster, samt minstingen av hembakta blåbärsmuffins 

IMG_7519-Tror ni att studsmattan är torr nu? frågar de yngsta förhoppningsfullt.

-Vet inte, säger vi. Spring och kolla! Och så tittar vi ut på en himmel som plötsligt  är mycket ljusare och på barnen som springer över gräset. I köket luktar det gott nästan hela tiden. Min syster var bra på att laga mat redan innan hon flyttade till Italien, och nu…Vad hon än gör blir det gott.

-Mamma, kan inte du göra potatisen så här god också? I wish, tänker jag.

Tyvärr har det mitt i allt kommit ett tråkigt besked till min syster från Italien, och p g a det kan hennes man antagligen inte komma hit och semestra som han skulle. Däremot kommer de italienska vännerna idag, så i eftermiddag kör jag min syster och älskade systerson till ett hus de hyrt tillsammans. En eller två av våra tonåringar följer med, verkar det som. Samt en hög smutstvätt. Vår tvättmaskin är sönder, och reparatören kommer…nästa vecka. Skrik och panik!

Jag gläder mig så åt att alla prover på sjukhuset var bra, och att behandlingen där, samt mediciner som följt med hem, har åstadkommit STORA fysiska förbättringar. Det behöver inte ens ha handlat om en sjukdom, utom om ett tillfälligt kroppsligt problem!

Tack återigen för fina kommentarer och annat, det betyder så mycket även om jag inte svarat på dem (ännu).

Ta hand om dig och dina nära och kära!