Men igår…

…hade jag och minstingen så här roligt på nöjesparkens inomhusdel…IMG_1686

Det är andra gången jag gör detta under semestern slog det mig nu, skriver ett ljusare inlägg efter ett riktigt deppigt här på bloggen. Snart tänker jag förresten skriva ett där jag funderar på om det finns något bra med min utmattning, och det gör det naturligtvis. Men idag skriver jag helt kort om vad vi gjorde igår istället.

Vi åkte till Toverland, en nöjespark ca en dryg timme från oss. Vi hade packat kläder för alla väder, och det var tur, för väl på plats kom solen fram, gassade på och gjorde det genast stekhett. Vad vi däremot inte var förberedda på var att Toverland byggt ut, och det rejält! Min äldste son lurade upp mig i den värsta attraktionen, den ni ser bilden nedan. Lång backe för att sedan bli fritt fall, det här funkar inte, minns jag att jag tänkte, men en välsignelse med farligheter i nöjesparker är att det går undan, för sedan kom loppen för att följas av en otäck halvloop, och så var det över, och ja, vi åkte en gång till…

IMG_7182

Vi var uppdelade i två eller tre små gäng; mina svärföräldar och minstingen, som inte alls är våghalsig, och de större barnen med mig eller maken, och så kryssade vi däremellan när vi ville. Och visst var det skönt att åka snälla attraktioner med, som tekopparna som på sin höjd snurrade lite för fort, eller slänggunga. När det var matdags gick jag och åt pizza ensam, läste ur Sargad av Berry Flynn (suveränt bra)! och andades ut för mig själv, för att orka fortsätta. Och det gjorde jag! Det var inte ens en plåga att vara vaken hela dagen, säkert för att det var så roligt, och lite speedad blir man ju;)

Dagen avslutades i Magiska butiken, och där kunde jag, som samlar på muggar,  inte låta bli att köpa den ni ser här:

IMG_7191

Denna dag blir dock lugn, den har startat med sol och barn som sover länge. Det ska bli molnigt framåt dagen, och även om jag tycker det är lite trist att det har varit solfattigt hittills, vet jag hur det är när det är riktigt varmt här; Så hett att man inte kan gå ut dagtid. Mycket krångligare att ta sig till ett ställe där man kan bada än hemma, och väl på plats, jättemycket folk överallt. Och så sover man dåligt, i värmen. Ändå gläder jag mig åt att det ska bli mer sommarväder de kommande dagarna.

Stort TACK till dig som läste, hoppas att du också har en fin sommar och tar vara på dina goda stunder!