Efter bröllopet…

…Här syns brudparet tillsammans med dottern Isabella…

DSC_0007I lördags, dagen efter att vi kommit fram till Nederländerna, var det dags för bröllop mellan Bart (f.ö. min mans bästa vän) och hans Eileen. I stort sett var det vackert, välorganiserat och lyckat, om man bortsåg från en tråkig händelse. Men allt gick bra, och som tur var denna dag var inte själva brudparet inblandat.

Baksmällan för mig, efter två dagars resa med påföljande fest har dock blivit enorm, även utan alkohol, (jag var den som körde hem efter bröllopet, så jag drack inte en droppe). Två dagar har jag behövt tillbringa i ett mörkt sovrum hos min svärmor där vi bor, vilande, sovande och gråtande. I stillhet eftersom jag varit så trött, och ledsen eftersom jag inser att jag fortfarande har stora begränsningar i och med min utmattning. Detta blir därför inget långt inlägg. Ville mest titta in och tala om att vi har kommit väl fram, och visa några bilder från Bart och Eileens stora dag.

Nu mår jag lite bättre, men måste ta det riktigt lugnt i några dagar till om det ska bli någon semester för mig att njuta av överhuvudtaget. Som tur är har jag med mig en liten hög böcker när jag orkar vara vaken i mitt lilla krypin, (och om jag är seg med att svara på eventuella kommentarer vet du varför).

Tack till dig som läste, och ta hand om dig vare sig du jobbar eller har semester. Det är viktigt, och det är bara DU som kan se till att du verkligen gör det.

IMG_1484

IMG_6880IMG_6916IMG_6907

 

 

12 reaktioner på ”Efter bröllopet…

 1. Ethel skriver:

  Det var tungt, det förstår jag. Du är skör och tål inte så mycket.
  Önskar dig sköna semesterdagar ♥.
  Jag har läst ut din bok. Har skickat ett e-mail om min upplevelse. Kan du läsa vid tillfälle när du orkar och känner lust.

  Gillad av 1 person

 2. Skriva läsa leva - Helena skriver:

  Dyrköpt insikt. Gjorde själv ngt liknande m midsommarfirandet som visserligen var mkt trevligt men sög musten ur mig. Har börjat återhämta mig efter det och tar det extremt lugnt. Skönt är att jag idag haft ett par timmar när jag kännt mig ”helt normal” och ”alldeles vanlig”. Så det kommer för dig med.

  Gillad av 1 person

  • Louise Baumgärtner skriver:

   Återigen, skönt med igenkänning på ett sätt, men tråkigt att höra att du också föll…Och fast man vet är det ändå svårt att veta HUR illa man ska falla, eller hur ledsen man blir av det, för det varierar ju från gång till gång. Skit också! Men skönt att du är på väg tillbaka, och jag är glad att jag tog en liten hög med böcker med mig;)

   Gillad av 1 person

 3. Ragnhild Särnblom skriver:

  Första semesterveckan mådde jag oftast dåligt, så ha hopp om att det snart blir bättre.
  Ser ut som ett fint och roligt bröllop! Kram!

  Gillad av 1 person

 4. Millans Värld skriver:

  Det tar tid att lära sig sina begränsningar efter en utmattning.
  Ibland när man tror sig vara bättre får man inse att nä inte är jag där jag trodde jag var.
  Man går några steg framåt och så backar man nåt steg.
  Vilken tur att du kunnat stänga in dig och återhämta dig i stillhet.

  Hoppas du får fina semesterdagar i den takt du orkar!
  Kram

  Gillad av 1 person

  • Louise Baumgärtner skriver:

   Det är JÄTTESVÅRT att lära sig, säkert också eftersom det växlar hur mycket energi man har, eller inte har. Men jag är omgiven av idel förståelse och det betyder så mycket! Tack för din omtanke, önskar dig detsamma. Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s