Efter bröllopet…

…Här syns brudparet tillsammans med dottern Isabella…

DSC_0007I lördags, dagen efter att vi kommit fram till Nederländerna, var det dags för bröllop mellan Bart (f.ö. min mans bästa vän) och hans Eileen. I stort sett var det vackert, välorganiserat och lyckat, om man bortsåg från en tråkig händelse. Men allt gick bra, och som tur var denna dag var inte själva brudparet inblandat.

Baksmällan för mig, efter två dagars resa med påföljande fest har dock blivit enorm, även utan alkohol, (jag var den som körde hem efter bröllopet, så jag drack inte en droppe). Två dagar har jag behövt tillbringa i ett mörkt sovrum hos min svärmor där vi bor, vilande, sovande och gråtande. I stillhet eftersom jag varit så trött, och ledsen eftersom jag inser att jag fortfarande har stora begränsningar i och med min utmattning. Detta blir därför inget långt inlägg. Ville mest titta in och tala om att vi har kommit väl fram, och visa några bilder från Bart och Eileens stora dag.

Nu mår jag lite bättre, men måste ta det riktigt lugnt i några dagar till om det ska bli någon semester för mig att njuta av överhuvudtaget. Som tur är har jag med mig en liten hög böcker när jag orkar vara vaken i mitt lilla krypin, (och om jag är seg med att svara på eventuella kommentarer vet du varför).

Tack till dig som läste, och ta hand om dig vare sig du jobbar eller har semester. Det är viktigt, och det är bara DU som kan se till att du verkligen gör det.

IMG_1484

IMG_6880IMG_6916IMG_6907