Inte sova lugnt…

skuggvinter[4685]

Igår kväll kröp jag ner i sängen, dyster till sinnes och orolig. Försökte läsa en stund men lyckades inte koncentrera mig. Orsak: minstingen. Denna vår har det duggat tätt med infektioner för hennes del, och på morgonen hade hon vaknat med hosta som inte alls lät snäll, rinnande näsa och under dagen tilltog febern. Nu hade hon somnat, efter en rejäl dos Alvedon, men jag visste att risken var stor att natten skulle bli sådär. Visst står jag ut med, och har vant mig vid hostattacker, ta tempen, hämta Alvedon och dricka, läsa sagor medan medicinen hjälper om temperaturen är hög…det är livet som förälder.

Men det är när astma och andning börjar spöka som det blir riktigt jobbigt. Vi har ju inhalator hemma, men det finns gånger det inte räcker, utan vi får åka akut till sjukhuset.

Men så blev det inte denna gång. Både hon och jag sov som stockar, utmattade båda två av natten innan som inte varit bra. Hennes hosta har visserligen inte gått över, men hon är feberfri, och piggare, vilket gläder mig!

Något annat jag är glad över idag är att jag äntligen orkat / hunnit/ tagit tag i (välj själv;) lägga ut recensioner av Skuggvinter här på bloggen. Nu kan du hitta dem i menyn under fliken med det fiffiga namnet… recensioner. Okej, det där sista behövde inte skrivas. Och det borde inte ta 1 1/2 år att lägga ut recensioner, som man blivit så lycklig över, på bloggen. Men nu gjorde det det. Och vet ni vad det bästa är? Jag har fått ännu fler fina omdömen, jag hann inte klart idag. Min tanke är att även länka direkt till bokbloggarna, men det hann jag inte heller. Och ja, jag är himla katastrofalt oteknisk. Men har du lite tid över, gå gärna in och kika! Och får man tro några av recensenterna fick kanske även dem problem med nattsömnen när de läste min bok. Åtminstone blev de mörkrädda..;

Varmaste TACK till dig som läste, ta hand om dig så ses vi snart igen!