Det våras för Vårskogen…

IMG_6097

…skulle man kunna säga. Fast det här är en dag då man helst inte borde sitta vid en dator, utan vara ute istället. Appen som förutspår väder på min mobil visar regn kommande tio dagar (den brukar visserligen inte stämma så där jättebra med verkligheten) men i dag är det 19 grader och klarblå himmel. Äldsta tjejen har premiär-badat med kompisar, och svärfar som är på besök igen (!) har tillbringat timmar i trädgården. Själv har jag jagat skor och nylonstrumpor till sonens konfirmation på lördag, samt lite annat. Och faktiskt suttit flera timmar här i skriv-skrubben, trots all sol. I Vårskogen går det nämligen rejält framåt för tillfället. Där är det julafton, en ganska deppig sådan, precis som i Skuggvinter. Ni som läst den vet ju att Alices jul inte var något att hänga i granen precis;) Där var jag väl lite fyndig, precis som i rubriken. Och jag funderar på att snart lägga ut ett litet stycke ur Vårskogen här på bloggen.

Men nu är jag trött efter allt skrivande och shoppande, och dessutom måste jag ner och steka hamburgare till ett av barnen, så detta inlägg blir inte längre. Allra största TACK till dig som läste, och ta hand om dig!