På besök i rymden…

med hjälp av boken ni ser i mitten …IMG_E6210Det är en gåva, och en passion att tycka om att skriva, men det är också fantastiskt att läsa. Att glömma sin egen vardag för att man blir uppslukad av en annan värld, genom någon annan. I Universums mörka hemlighet, Malin V. Olssons debut, åker jag med till rymden och året är 2179!

Inte den genre jag brukar välja men som jag skrev i en kommentar till författaren inser jag att det ofta är av ren bekvämlighet jag fastnat i spännings-träsket; jag orkar inte ta mig ur det. Men som ett byta bok-projekt kom hennes debutroman till mig,  jag har börjat läsa och vill fortsätta, och det är ju huvudsaken. För en bra berättelse är alltid en bra berättelse, oavsett genre! Med på bilden är även några andra titlar jag hittat på bibblan och tycker verkar lovande.

Mycket längre än så blir inte detta inlägg, jag har redan tillbringat några timmar med manuset här i skrivskrubben och börjar längta ut…till vad? Eftersom jag lyssnat på musik i hörlurar under tiden vet jag inte riktigt vad som hänt ute i huset. Mer än att det luktar pommes frites och att någon var väldigt arg för ett tag sedan. Och precis nyss knackade äldste sonen på och föreslog att vi skulle ut och gå. Jag frågade om det regnade och han sa ja, men det ska inte hindra oss. För det  finns väl inget dåligt väder, bara dåliga…kläder! Måste hänga upp minste pojkens gympakläder ikväll och alla jeans. Och inte glömma kaninerna! Sedan blir det te och macka framför en Netflix-serie med en av tonåringarna. Mysigt. Största TACK till dig som läste, snart är det helg;)