Sommar, eller?!

Ett foto som togs för en vecka sedan och en gissning är att denna kväll blir lika finIMG_6091

Vet ni vad, idag är det sommar här i vår lilla by. 25 grader och sol! Minstingen hade bytt om till shorts när jag hämtade henne på fritids. De äldre barnen klagade på att det varit varmt i bussen, och kaninerna ligger utsträckta i sina burar. Himlen är blå och gräset är grönt och jag tänker att ett ljuvligt sätt att koppla av på är att sätta mig ute och bara njuta. Så jag tänker göra just det. Innan halva familjen kommer hem med matkassar och det vankas hamburgare. Det låter inte fel det heller, faktiskt, men innan dess: vår lilla stentrappa på baksidan av trädgården, jag och en blommig kopp kaffe!

Ha en riktigt fin helg och glöm inte att ta vara på stunden:)

Ps En dryg halvtimme efter att jag skrivit detta inlägg, blev himlen lila och det började regna och åska. Sånt är livet ibland…tacksam för att jag tog vara på solen innan ;)Ds

8 reaktioner på ”Sommar, eller?!

 1. Ethel skriver:

  Här har det börjat regna först för ett par timmar sen (lördag). Skönt faktiskt.
  Igår var det varmt. Lite för varmt, kroppen är inte van än. Men visst är det härligt när det är ljummet ute och man slipper bylta på sig en massa.

  Trevlig lördagskväll!

  Förresten, jag har (nog) bestämt mig för att skriva om min skrivprocess och liknande på blogg. Återkommer om det. Om du vill läsa …

  Gillad av 1 person

  • Louise Baumgärtner skriver:

   Vi behöver regn, och jag håller med, det var skönt när det kom, uppfriskande… Vad roligt om du vill blogga om skrivprocessen, det är klart att jag vill läsa! (Ursäkta sent svar) Trevlig söndag kväll eller start på nya veckan, beroende på när du läser detta;)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s