Full fart framåt

Ni som följer denna blogg vet förmodligen vid detta laget att jag inte tror mycket på slumpen, utan att det mesta sker av en mening. Och ibland får man höra exakt det man behöver, när man behöver höra det som mest. Det hände mig idag, liknande budskap från flera olika håll.

Så nu vet jag vad jag ska göra; Full fart framåt, vad gäller skrivandet, och lugnare på övriga fronter. Alltså, barnen går alltid först. Men faktum är att barn (och med det vardagsliv) kompletterar skrivandet väldigt bra. Att hänga vid datorn med påhittade karaktärer och stänga ute resten av världen är att gå in ensam i en bubbla, och att springa runt i vardagen och vara med familjen, och andra,  är att befinna sig mitt i livet. Och jag älskar både och. Det är bland annat därför jag blev utmattad; jag tycker så mycket om nästan allt jag gör. En otrolig gåva, som tyvärr kan förvandlas just till utmattnings-syndrom, om man inte förmår sätta stopp. Som jag.

Så full fart framåt? kanske ni tänker nu.

– När du orkar, så skriv! Satsa, och tro på dig själv så kommer det gå bra! Det var vad jag fick till mig idag, och som sagt, det kom inte bara från ett håll. Så yes, från och med nu ska jag ge skrivandet en uppmärksamhet det inte fått på länge. Samtidigt som jag tar hänsyn till mitt tillstånd förstås. Man kan inte ”rycka upp sig” när man är utmattad. Då går man bara bakåt. Man får gilla läget där man är. Och även om jag är lycklig idag är jag trött med yrsel. Så tidigt i säng, med sällskap av falska vänner. Viktigt att förtydliga här; boken Falska vänner av Jane Harper. Den är så bra! Det låter väl inte så dumt? Inser att jag kanske låter lika snurrig som jag känner mig, och hoppas att ni har överseende med det. Skulle vilja avsluta med samma budskap som jag gjorde i ett inlägg nyss; Vad du än gör, om du tycker om det så unna dig det! Låt inte någon, eller något trycka ner dig och / eller dina drömmar, utan tro på dig själv. För det är bra och du förtjänar det!IMG_5983