Empty på batterier

Ännu ett kort från kryssningen, jag och min man på ett BLÅSIGT jogging-däck. Japp, så hette det. Fast vi joggade inte utan frös öronen av oss, tog denna bild och smet in igen.IMG_5808

 

Det är bara ett erkänna; Den sista tiden, med avslag från Försäkringskassan angående fortsatt sjukskrivning, underbar kryssning och oönskad sjukhusvistelse har, för tillfället tagit kål på mig. Jag är helt slut. Stresspåslag har t ex gjort att jag lätt får hjärtklappning igen, något som jag varit av med en tid. Faktum är att det känns som att det klappar extra bara jag dricker en kopp kaffe för mycket, så illa är det 😉 (Och jag vet inte om det borde åtföljas av en blinkande gubbe eller gråtas åt)…

Men en sak vet jag: Det tycks funka att skriva! Jag har länge försökt att se skrivandet som ett jobb, och nu är jag extra peppad av Emelie Schepps disciplin (står om det i förra inlägget om du inte läst det). Men då jag först jobbade hårt med marknadsföringen av Skuggvinter och sedan blev utmattad har jag glömt hur avkopplande det också är; En egen värld, ett himmelrike att gå in i skrubben, tända ljus och umgås med påhittade karaktärer. Som visserligen får eget liv med tiden och gör lite som de själva vill, men de stökar inte till i köket eller skäller på en för att man inte tvättat bästa jeansen. Å andra sidan är vissa av dem ganska otäcka och det är förstås mycket värre, och kärlek av dem får man inte heller 😉 Men berikande är det onekligen att ha en passion! Och det bästa av allt:  Jag får bra ideér just nu. Fattar inte riktigt hur, mitt i all trötthet, men kanske handlar det helt enkelt om att jag unnar mig att bara vara. Men välkomnar det varmt. Och tackar dig som läste. Ta hand om dig, och unna dig det du tycker om. För det är bra och du är värd det!