TJOOBIDOOO…

Placeholder Image

…eller hur man nu stavar det. Strunt samma. Och så två inlägg två dagar på raken, inte likt mig. Något annat som är väldigt olikt mig är att jag ska på KRYSSNING på onsdag. Ja, okej, till på torsdag bara, och jag vet inte ens vart vi ska, (båten kanske bara åker runt lite hipp som happ)? Strunt samma, där också. Det är det som är i båten som är det viktiga: Jag och maken. Och Emelie Schepp, och massa andra människor förstås. Hon hade nämligen en allmän inbjudan på Facebook för ett tag sedan; Buffé (eller trerätters) ingår, och bubbel när man skålar för hennes femte bok ”Broder Jakob”. Samt föreläsning om hennes författar-resa med chans att ställa frågor.

Det ska bli så roligt, och intressant!!Skriver detta idag för imorgon kanske jag inte hinner. Återkommer om några dagar och berättar hur det var. Om inget trist händer med båten, då. (Lite ångest där, men inte så mycket). Snälla barnen, håll er friska bara. Och så TACK till dig som läste förstås, ha en fin vecka:)