Mysiga kvällsstund…

IMG_E5385

Mysiga kvällsstunder kan förstås se ut på många sätt. Men just nu är det att ligga och läsa innan jag somnar som jag uppskattar mest. Böckerna ni ser på bilden lånade jag häromdagen på biblioteket, men har inte hunnit börja med någon av dem än. Den andra kvinnan hade jag läst om innan, men Kvinnan i hytt 10 kände jag inte till, utan hittade den av en slump i hyllan. (Någon annan som hört något om den eller läst den)?

Ser också fram emot att läsa Eva-Lisas Dezmins Gärningsspelarna, men har inte beställt boken än, och ikväll lär det inte heller bli av. Det är nämligen sängen som väntar nu. Och Mörk labyrint av Nevada Barr. Efter en dag innehållande jobb, mer (hushålls)jobb hemma, samt en skön och lång promenad med sol och blåst, känns det som en väldigt bra avslutning. Den som vill kan kika in på http://www.mittmanus.se och se vad jag hade för mig tidigare i veckan. Men härifrån kommer det nu bara ett stort tack för att du läste, och Sov Gott! Eller; Ha en fin dag! beroende på när du besöker denna blogg;)

7 reaktioner på ”Mysiga kvällsstund…

 1. Katarina Persson skriver:

  Läste kvinnan i hytt tio på engelska för ett par år sedan, den var bra och spännande, men jag kände lite att den brast lite i trovärdighet mot slutet som kändes lite överdrivet. Ska inte avslöja hur, dock. Det blir intressant att höra vad du tyckte. Har du läst hennes I en mörk, mörk skog? Den är i mitt tycke den bättre av dessa två.

  Gillad av 1 person

 2. Annika skriver:

  Avundsjuka här på att kunna läsa innan du ska sova, jag bara somnar 😀
  Hade inte hört talas om någon av böckerna innan, men har lagt till i TBR-högen (ja, eller bokhyllan i Storytel då och den ena på engelska).

  Gillad av 1 person

  • skuggvinter skriver:

   Skrev ett svar till dig på min blogg, men glömde att klicka på ”svara”, så det blev en egen kommentar liksom. Men om du går in på sidan så ser du den;)

   Gilla

 3. Louise Baumgärtner skriver:

  Innan jag blev utmattad var det precis samma för mig, att jag visar upp böcker på bloggen har att göra med att jag börjat förstå att jag måste få koppla av ibland också 😉 Och eftersom jag numera sover på dagen, kan jag hålla mig vaken i sängen på kvällen. Men det går också bara för att jag lägger mig så tidigt. Igår kväll; i säng kvart över åtta. Började med att läsa Zombie-feber högt för minste sonen. Mysigt! (Och jag försöker verkligen uppmuntra läsande hos barnen). När jag sedan kom till min bok, kom äldsta dottern och kröp ner med sin bok 🙂 Sedan släckte jag kvart i tio, så det blev en del läsande, och det är så skönt för då hinner jag varva ner. Trist att lägga sig så tidigt kanske, men du vet själv, när det kommer till utmattning har man inte så mycket att välja på. Och en bra bok är sann livskvalite´ så jag kämpar inte emot 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s