Vabruari

Inte lika fint idag, tyvärr…

IMG_5250Här hade jag tänkt skriva kort och gärna vackert om vad jag gjorde igår förmiddag. Då stod jag på en bro som går över forsande vatten i närheten av vårt hem och spelade in höga, dånande ljud på mobilen. I 46 minuter. När jag sover på dagen sätter jag på det, särskilt om min familj är hemma. (Har använt mig av detta ett tag, men nu var det dags för en längre inspelning, de tidigare är inte så långa). Detta vatten-oväsen stänger nämligen effektivt ute alla familjens förehavanden, och som grädden på moset sover jag som ett barn till det. Jag tror inte alla hade gjort det, men det funkar för mig och jag hade som sagt planerat ett litet inlägg om det, tillsammans med en mysig snö-bild. Men idag är en annan dag; det är tisdag, det har regnat sedan i natt, det är sörja ute och alla hostar här hemma. Utom jag, maken och yngste sonen. Jag ska visserligen göra ett försök att vila när mannen kommer upp, men min ro har liksom blivit kidnappad av hög feber hos barnen, och jag undrar om min inspelning förmår att stänga ute all hosta? Dessutom måste jag antagligen åka till Apoteket och köpa mer Alvedon. Suck!

Lite lyxigare hade jag det i helgen, har skrivit snabbt om det på http://www.mittmanus.se (Måste sluta med två bloggar snart..;) TACK till dig som läste, ha en fin vecka och hoppas att du och de dina får vara friska!