Skuggvinter recenserad!

skMåndag morgon, tio över åtta, huset är tyst, kaffebryggaren laddad och jag ska börja skriva på Vårskogen. Känns magiskt! Det gjorde det även när jag hittade denna recension av Skuggvinter på Adlibris. Det är bloggen Boktokig som tyckt till, 29 dec -18.

Det är hemskt. Det är spännande. Louise Baumgärtner skriver insiktsfullt om destruktiva förhållanden och våldsamma män. Jisses så läskigt det är. 

Skuggvinter är en bra debutroman som gör mig mörkrädd. Sådant här är mycket mer skrämmande än övernaturliga saker.

Och jag kan bara säga TACK! En sådan recension, och givetvis också när andra, vem som helst tycker till, betyder SÅ MYCKET! Och som vanligt, när jag får höra/läsa något bra om Skuggis, går mina tacksamma tankar till Helena, som bloggar på Skriva Läsa Leva och som testläste och kom med otroligt bra och välbehövlig kritik!

Tack till dig som läste detta! Hoppas att du får en bra vecka, och om du skriver; en bra vecka även på det viset. Och du som gör det, vad skriver du på? Ett manus? En idé? Vissa av er vet jag ju vad ni pysslar med, men det är alltid spännande och inspirerande att få del av skapar-processen, vart den än befinner sig;)

Och ps, jag bloggar även på http://www.mittmanus.se